Producten

FAI Home security biedt de complete pakketten van de SecurityGuard III & IV:

SecurityGuard IV

SecurityGuard IV

De SGIV is een Incert grade 2 goedgekeurde draadloos inbraakalarmsysteem voor particulieren en/of kleine bedrijven. Op een eenvoudige en overzichtelijke wijze biedt dit systeem talloze slimme functies. Het kan door iedereen makkelijk bediend worden d.m.v. een persoonlijke code of een gebruikerstag.

Het complete basispakket bestaat uit het volgende:

  • Centraal controlepaneel
  • 1 Draadloze bewegingsdetector type passief infrarood (bereik 12 meter)
  • 1 draadloos magneetcontact t.b.v. deur of raam
  • 1 4-knops afstandsbediening
  • 1 proximity tag
  • alle batterijen
<top>

SecurityGuard III

 

 

Infraroodmelder (PIR)


Zes waarschuwingstickers voor visuele bescherming.

Guardian Watch is een 24-uur-per-dag meldkamerservice met verschillende opties die precies aansluiten bij de behoeftes van de veiligheid voor uw gezin.

Deze melder reageert op de combinatie van beweging en lichaamswarmte en reageert daardoor effectief op iedere indringer in uw huis. Draadloos, dus makkelijk verplaatsbaar en minimale kans op vals alarm.

Afstandsbedieningen

Waterdichte afstandsbedieningen zorgen niet alleen voor optimaal bedieningsgemak in en rond het huis, maar zijn tevens voorzien van de uiterst belangrijke overval/paniekknop voor een extra gevoel van veiligheid.

 

<top>

Naast bovengenoemde alarmsystemen, levert FAI Home Security het brandpreventiepakket.
Dit pakket bestaat uit de volgende onderdelen:

Brandblusser: Geschikt voor elektrische en ontvlambare vloeistof branden.
Brandblusdeken: Ca. 1m x 1m groot deken, voor een snelle effectieve manier om de meeste huisbranden te bestrijden. Van vet-, c.q. oliebranden tot brandende kleding.
Rookmelders: Voorzien van een vals alarm controle, een waarschuwingssignaal van 85 Db, een testknop, "vervang batterij" signaal en een LED licht dat aangeeft dat de melder van stroom is voorzien.
Brand Preventie Plan: Preventieplan voor het hele gezin, inclusief preventieve tips, belangrijke telefoonnummers, algemene informatie over het gezin, plattegrond van het huis, waarop u een vluchtroute kunt uittekenen.

<top>